BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 2 noiembrie 2007

toamna 33


frunze galbene. ploaie. soare. ceatza. umezeala. contrast. frunze galbene pe un cer gri de otzel. o frunza rosie intr-o balta. fosnetul frunzelor rascolite de pasi. un vant subtire. un abur moale. fuioare netoarse de nori alburii. ploaie marunta. pasi prin balti, bucurie de copil. o luna plina ca o portocala pe un cer negru ca smoala. strazi pustii locuite de o ceatza palida. toamna.
stare de gratie. am o ciudata impresie: viatza de-abia acum incepe. de ce? inexplicabil. de fapt cred ca asa ar trebui sa gandim in fiecare zi. de azi incepe cu adevarat viatza. sa traiesti pur si simplu, bucurandu-te de fiecare clipa si de tot ce este bun si frumos, fara sa pui la suflet ceea ce nu e bine, frumos sau in regula.
momente placute.
miercuri am fost la Deep Purple. super! au fost si unele aspecte mai putin reusite, cum ar fi cele cateva momente de blackout sonor, sau vocea cam scazuta a lui Ian Gillan, dar astea sunt amanunte. Trupa suna grozav, iar partea instrumentala este betonnn!

Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

ieri, joi, dupa cursul de dans, am fost la Caru' cu bere, s-o serbericim pe Rali. dupa un litru de bere la halba, eram toti de o veselie... am ras, si-am ras, si-am ras pana n-am mai putut. sunt super momentele astea...
diseara va fi marea adunare. nu stiu cum va fi, cum va iesi, cine va veni si cine nu, dar cum imi place neprevazutul... nu fac planuri si nici nu bat oamenii la cap. vreau doar sa ma relaxez si sa ma simt bine alaturi de prietenii mei dragi.
duminica mi-as dori sa fie o zi plina de soare, in care sa ma plimb printre frunze, culori, curcubee de toamna, sa simt soarele in suflet, si sa renasc spiritual. sa renunt la lupte inutile si sa ma bucur de ceea ce exista, de ceea ce am, de ceea ce sunt...
Get this widget | Track details | eSnips Social DNA

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails