BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 7 noiembrie 2007

a astepta... sau a nu astepta


asteptare... nu imi place. iti propui ceva, dar, din diverse motive, mai obiective sau mai dubioase, ceea ce vrei nu se poate... sau nu se poate acum... poate maine... sau poimaine... sau... who knows?!
tare plictisitor. iar si iar, amanari. mda, sunt prea nerabdatoare. sau nu? dar in ultimii ani prea multe lucruri s-au amanat, a trebuit sa astept, toate s-au rezolvat, e adevarat, unele in bine, altele in rau... dar asteptarile astea ma omoara. ce rost or avea?! doar sa consume timp si nervi. mai bine un deznodamant rapid, bun sau rau, decat o asteptare. dar uneori lucrurile nu vor sa se miste, se impotmolesc, orice ai face. nu poti sa faci nimic, decat sa astepti sa vezi ce aduce timpul pe aripile lui.
unele lucruri merita asteptarea, unele nu. uneori e bine sa ai rabdare, uneori nu. totul e aleator. depinde... de situatie, in orice caz nu de mine. singurul lucru pe care-l poti face e sa-ti dai seama daca merita sau nu sa astepti. de cele mai multe ori pur si simplu nu merita, si cel mai bun lucru e sa iti vezi de drumul tau, nemaiasteptand cine stie ce. keep walking...

echilibristica intre a incerca sa stai locului, a te agatza de ceva si a o lua din loc fara a privi in urma. dozajul face diferentza, chestie de finetze intre ceva minunat si dezastru absolut. iar am chef sa imi iau campii, sa plec in lume, departe, sa incep ceva nou, sa schimb totul, in mod radical.

Scorpions - Wind o...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails