BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 21 noiembrie 2011

Diverse

Vineri seara am fost pe la sora lui Alex, am văzut-o pe micuța Karina (are deja o lună și un pic!), are aceeași gropiță-n obraz ca soră-sa, Alexandra. Țipă mult, că are colici, în rest mănâncă și doarme - altfel e cuminte, draga de ea. Diana și Petre sunt ok, obosiți, ce-i drept... în schimb Alexandra era ca argintul-viu, foarte încântată c-am venit la ei... ce-i drept, m-am jucat toata seara cu ea.
Sâmbăta a fost o zi plină... Trebuia teoretic să mă văd cu niște clienți noi pentru un site pe la Apărătorii patriei, dar vineri seara m-au sunat și au amânat... dar deja vorbisem cu Cristina, că dacă tot treceam pe la ea prin zonă să-i aduc mierea... iar pe la 13:30 promisesem că ajung la o ședință PP. M-am gândit cum să fac, am ajuns la concluzia că trec întâi pe la Cristina și de la ea mă duc direct la sediul PP. Zis și făcut. La Cristina am trecut cam pe fugă, că deja era cam târziu, dar am stat suficient cât s-o văd pe Maria cea mică zburdând și alintându-se, încântată și ea că are musafiri. Am apucat să schimb câteva vorbe și cu maică-sa, s-o întreb cum îi merge noul proiect cu gătitul... Apoi era deja târziu și-am fugit ca să nu întârzii la PP... dar evident c-am întârziat vreo 5 minute. După ședință băieții s-au dus în spatele sediului, aveau program de renovat o căsuță din spatele curții, care ar trebui să fie gata până vineri, când vor veni delegații pentru congresul PP, și cei din provincie vor avea nevoie de cazare... Acolo, in curte erau cele două puștioaice ale Ioanei și lui Florin și un cățen nebun de fericire că a venit pe-acolo lume nouă. De atâta atenție din partea câinelui nu puteai sta, că sărea pe tine, așa că au insistat să intru în casă - fetele au fost foarte convingătoare. Așa că am intrat, iar Codruța și Sânziana mi-au prezentat toate operele lor, desene, poze, colecții, foarte fericite. Aveau și un pui de guguștiuc, salvat de la pieire de lângă curtea școlii, unde căzuse din cuib. A fost tare distractiv și acolo. Am mai trăncănit puțin și cu Florin și Ioana... și așa, văd la un moment dat că-i aproape 4 (sau 5?) și mă precipit spre casă. Dar cum eram în acel colț al Bucureștiului, zic să trec să plătesc telefoanele (al meu și al lui Alex, că n-am apucat încă să desființez abonamentul lui). După care m-am dus către casă, iar de la coborârea din 41 până acasă m-am dus pe jos. Nu prea aveam chef de muncă, deși mă aștepta cartea lui Baftă. Am ajuns, am halit rapid un sandwich, că amețisem de foame, apoi m-am apucat de treabă. Apoi, țârrr, telefonul. Dominic, dacă n-am chef să ies cu ei mai pe seară. Cum să nu. Așa că am mai lucrat ce-am mai lucrat iar pe la 8:30 m-am tirat către Fire. Unde, deși nu mă așteptasem, a fost ok. Inițial Dominic, Aura și-un prieten de-al ei, apoi încă o prietenă de-a ei, apoi au apărut Moșu', Vulturu' și alți moreni. A fost o atmosferă ok, am dansat pe rupte. Pe la 3 am plecat cu taxiul, cu Aura și Dominic, pe-o ceață deasă. Toate bune și frumoase.
Dimineața - surpriză! Genunchiul - cel care începuse să-mi scârțâie încă din vremea mutatului și căratului, era dureros și abia puteam șontâcăi prin casă. M-am oblojit, cu creme și genunchiere, așa c-am ieșit cu maică-mea prin Herăstrău pe înserat. După care - hai la treabă. Cartea îmi stătea pe creier. Și frumușel, de pe la 6, capitol cu capitol... iar pe la miezul nopții era cam gata. Mai trebuia să o verific și să-i fac coperta. Și eu care credeam că, de atâta vreme de când n-am mai tehnoredactat o carte, mi-am pierdut viteza de lucru... Oricum, am și vrut s-o termin cât mai repede și să n-o lungesc, că niciodată nu știi ce-ți poate rezerva ziua de mâine. Numa' genunchiul nu se lasă - of, bătrânețile astea!

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails