BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 11 decembrie 2007

confirmari... alb-negru, gri, color?

de obicei se spune ca toamna se numara bobocii... iata ca anul asta, lucrurile se dezvaluie in decembrie... interesant cum vin confirmarile astea, la pachet... ma asteptam, dar era mai bine sa ma fi inselat in loc sa am dreptate... dar asa-i in tenis... lucrurile isi urmeaza cursul.
m-am hotarat. din ianuarie ma mut la alt job. o fi bine, o fi rau, se va vedea cu timpul. rien ne va plus.
in cealalta privinta, interesanta desfasurare, n-am ce spune... adio, dar nu de tot... amuzant. ma mir si de el, si de mine. dar ce rost are sa-mi fac probleme?! lucrurile sunt cum sunt, habar n-am ce voi face, ce voi gandi sau ce ma asteapta in viitor.
oricum, viitorul s-a dovedit a fi, cel putin in cazul meu, ca in povestirile cu final neasteptat. complet imprevizibil. si e foarte bine ca-i asa.
din nou, melodia asta care pare a fi leitmotivul vietii mele pentru ultimii 2 ani... "The wheel in the sky"...

si inca niste cugetari de seara, obosite si cam pesimiste... un moment de "fara busola"...
un moment de oboseala... zile ciudate... totul e amestecat, tristete cu veselie, veselie cu tristete, bine cu rau, rau cu bine... nimic nu e alb sau negru, totul e amestecat... eu sunt obosita si habar n-am ce sa fac. toata ziua de azi am avut o senzatie stranie ca orice-as face nu e bine... am anuntat ca plec... lucrurile au decurs fara probleme, (a naibii faptura e omu', mi s-a parut ca ma lasa sa plec mult prea usor... asa ca m-am simtit ciudat)... imi pare rau de oamenii pe care ii voi lasa in urma... si lor le-a parut rau... nu stiu, un sentiment tare aiurea... am fost si am semnat si contractul dincolo... si tot e aiurea. tot asa de aiurea ma simt si in cealalta privinta... De foarte multa vreme n-am fost in asa o ceatza. Eh, las' ca trece. O sa dorm si maine se vor vedea in alta lumina... poate.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails