BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 19 ianuarie 2015

un impuls necesar

câteodată staaaai te tooot gândeşti, parcă aş face nu-ştiu-ce, dar parcă n-are rost pentru că nu-ştiu-ce, dar parcă da, dar parcă nu, dar hai să mă mai gândesc... şi în final nu faci nmic.
am fost ieri la un nu ştiu cum să îi zic, curs, atelier, la Incubator 107 - "Vinde-ţi ideea...acum!" se numea. O formulă condensată a unui curs mai extins al lui Lucian Grămescu. Care cumva, în partea practică, ne-a făcut chiar să mergem în mall şi să vindem obiectul de noi creat cu resurse minime. Şi să ne depăşim acea teamă, strângere de stomac-inimă-gât când trebuie să abordezi o persoană complet necunoscută, să-i prezinţi produsul cu povestea lui şi să i-o vinzi. La propriu. Ce am descoperit? Evident, că dracul nu e așa de negru. Și, quod erat demonstrandum, că orice produs sau serviciu poate fi vândut, că are clientela sa. Oricât de ciudat ar fi produsul, oricât de "cine să cumpere așa ceva?", întotdeauna există cineva care are nevoie de el.
Sunt multe chestiile care mi-au rămas de rumegat din experiența asta. Cel mai important e însă îndemnul la acțiune - chestie de care devenisem conștientă de vreun an, cred, prin experiența de la pastel. Ăsta ar fi un fel de mic pas în plus. Deci să vedem. Să dăm o șansă biju-urilor. Și vedem mai apoi ce și cum.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails