BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 5 ianuarie 2015

soft...

Un Revelion frumos, perioada Arcușiană a fost minunată, ca de fiecare dată. Cele 5 zile au fost tare frumoase, fiecare în felul ei. Pe 30 plecarea a fost cu întârziere, dar e bine că s-a rezolvat... Până la urmă ne-am găsit toți cei din tura de dimineață în vălenii de Munte. Vulturică săracul avea falca umflată de la măsea... Covrigii din Văleni... și vizitatorii de sh-uri.
Noi am ajuns la Arcuș undeva în jur de ora 18. Șocșii și Dominicii au ajuns târziu, cred că după ora 21... Am descoperit că nimeni nu și-a adus laptopul ca să punem muzică, fiecare și-a zis că sigur o să aducă ceilalți. Așa că soluția finală de revelion a fost youtube prin telefon, noroc că avea doamna Magda niște boxe, așa că am avut muzică pe care să de bîțîim de Revelion.

Pe 31 ne-am împărțit în două grupuri, mașina Șocșilor, a Baftelor și cea a lui Iulian au vizitat Târgu Secuiesc, iar mașina Pisicilor - Viscri. A fost frumos. Eu am fost la Viscri, mi-a plăcut satul, am prins și un grup mare de urători care colindau satul... Am înghețat un pic, dar a fost fain.
Revelionul a fost mișto, am și dansat, eu una m-am dus la culcare undeva pe la 5 dimineața, alții au stat până mult mai încolo la discuții în contradictoriu.
Pe 1 eu una n-am vrut să scot nasul afară din casă, era și friggg... Am stat și-am citit cu un pahar de vin alături până la revenirea plimbăreților.

Pe 2 ne-am sucit, ne-am învârtit și ne-am dus, mult mai târziu decât preconizaserăm, la Sighișoara și la castelul Bethlen. Frumos castelul și împrejurimile, de treabă și nenea care ne-a condus, și cățeii însoțitori. A meritat. La Sighișoara am ajuns la vizitat cetatea spre seară deja, zăpadă, frumos, luminițe - foarte frumoasă Sighișoara iarna, merită. Am halit câte-o ciorbă și ne-am întors la Arcuș. Am ajuns târziu, pe la 21-22, doamna Magda era cam supărată pe noi, o anunțaserăm noi că întărziem, dar ne-am depășit cu aproape o oră estimarea. Apoi am stat la taclale și jocuri până târziu. Așa că și programul pentru ziua de 3, cea de plecare, s-a decalat bine de tot. Noroc cu doamna Magda că ne-a băgat în priză să plecăm până la ora 14, altfel ne mai lălăiam cine știe căt. Ei și am plecat, mașina noastră a făcut un drum până la nenea cu țuica, apoi până la Târgu Secuiesc, aveam și comenzi ce să luăm de la magazinul de artizanat... numai că era sâmbătă și aveau program până la ora 14, or noi am ajuns acolo pe la ora 16. Așa că doar am vizitat centrul, s-au făcut poze cu vechile și frumoasele clădiri, ne-am plimbat și ne-am întors la mașină.
Și pe scurt, cam asta fu.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails