BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 26 octombrie 2007

stuf, revederi, diverse contraste

am fost in stuf doua zile la rand. tot intamplarea e de vina. miercuri a fost iesirea neprevazuta, pentru a sarbatori venirea in tzara a unei dragi prietene, Pisi. M-am trezit marti dimineata ca imi suna mobilul. numarul mirelei, buna mea prietena. raspund - imi vorbeste o alta voce bine cunoscuta si demult nemaiauzita - pisi! ura, ura, surpriza maxima, gata trebuie sa ne vedem, iesim la o discoteca! unde, habar n-am, io stiu oldies si stuf dar parca e mai animat si mai variata muzica in stuf. ok, stuf sa fie. si-asa a ramas. nu mai fusesem demulticel in stuf... a fost super, ne-am simtit excelent, am dansat de-am rupt, am povestit una-alta, am descusut-o pe pisi...
Iar in ziua urmatoare (iei, joi) iesirea in stuf era deja programata cu fetele de la dans. A fost o zi complicata: dupa munca am avut de facut o corectura pentru o colaborare de-a mea, apoi am zis ca trebuie sa ajung macar putin la petrecerea firmei de sarbatorire a titlului de Golden Rose obtinut la goldendrum (party care s-a tinut in club embryo, un loc care nu-mi place defel), iar apoi sa merg in stuf, la distractie adevarata. ei, si le-am reusit pe toate... ma mir si eu. oricum, tot in stuf a fost cel mai bine, desi mult mai aglomerat decat cu o zi in urma, desi muzica a fost parca ceva mai naspa. am dansat la greu; cand pe la unu'jumate fetele au zis ca e cazul sa mergem la casele noastre eu parca nu m-as fi dat dusa, as mai fi dansat haaat, pana la zi... dar e bine mai cu masura.
ma gandeam la contrastul dintre cele 2 cluburi, embryo si stuf. futurist versus rustic, rece versus cald, fitze versus natural. Clar, nu suport embryo. imi da o senzatie de rece, neplacut si antipatic.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails