BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 22 octombrie 2007

parfum de golden rose


eram curioasa cum va fi anul asta ziua asta de luni de dupa Portoroz. agentia la care lucrez si io a castigat (din nou) titlul de agentia anului la golden drum. Anul trecut am fost surprinsa - eram proaspat angajata, si intr-o dimineata de octombrie am intrat in agentie, care era plina de baloane albastre si albe pe care scria "agentia anului"... a fost mare veselie, s-a dat de baut in dupa amiaza aceea, s-a mancat tortul cu "agentia anului" in albastru si alb... In toate birourile stateau oprite in tavan aceleasi baloane...
anul asta intru in agentie... nimic deosebit... aceleasi mobile in mutare si permutare (se schimba mobila veche), nici un balon... doar un mail in care se spunea ca am castigat titlul de agentia anului... si ca golden rose va putea fi admirat la receptie. dar distractia a inceput mai tarziu, cand au inceput multumirile intre unii si altii, tip multumiri la premiile oscar... o bascalie crunta. noi sa fim sanatosi, ca festivaluri or sa mai fie garla! si sa mai facem bascalie cu si fara pretexte.
acum astept sampania oficiala de la ora 16:30, sampania de Golden Rose (va fi cu sigurantza marca Zarea! am vazut eu in frigiderul agentiei...)
http://www.goldendrum.com/

---------------
completare de a doua zi

am vazut pozele facute de cei ce-au fost la portoroz... eh, maica, ce frumoooos!.
party-ul? hm, cam trist, in comparatie cu anul trecut... si zau ca nu pricep de ce...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails