BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 7 iunie 2014

Veninul

Un val de venin, ca un tzunami, s-a năpustit peste noi. Scurt, dur, ne-a făcut zpb pe loc. Vreo câteva minute ne-a luat să ne dezmeticim. Se simțea că undeva se acumula ceva rău, mustea, clocotea, voia să erupă. Dar la așa ceva nu ne-am așteptat.
Sunt oameni care sunt ok până la un punct, dar care din varii motive încep șă se umple de venin, de furie, de nenulțumire și-și accentuează singuri starea, poate și cu ajutor dinafară, până la gradul în care cel mai mic lucru care nu e perfect le creează crize de nervi. Criză după criză după criză și apoi o răbufnire monumentală. Și culmea e că respectivii se consideră 100% îndreptățiți, și tot restul lumii greșește.
Pe scurt, situația e nașpa și se împute din ce în ce. Nu văd cum din asta ar putea ieși ceva bun, dar nu-i treaba mea. Cert e că mi s-a confirmat feelingul că am ajuns cumva pe lista neagră, că sunt privită cu microscopul ca să mi se găsească nod în papură. Desigur, nu-s eu singura. Sunt multe pete. Și stau și mă-ntreb ce să fac... Tic-tac.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails