BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 24 iunie 2014

averse

Anul ăsta de n-a plouat... De două luni tot plouă, plouă, cu mici pauze de soare și caniculă, dar cred că n-a trecut săptămână fără o ploaie așa, de control, acolo.
Partea bună - multă verdeață, vegetația o duce boierește, drept care și tot soiul de insecte și animăluțe mișună peste tot. Dudul din geamul de la bucătărie face în continuare fluturași de noapte albi, dar deh, de când cu termopanele și plasa de insecte nu mai răzbate niciunul înăuntru, doar se dau noaptea cu capul de geam, de plasă, hihi, n-aveți ce să căutați aici.
Nu știu ce are vremea asta, dar și cu oamenii se întâmplă ceva, pe câte unii îi mai apucă un derapaj, ceva, sau le înfloresc idei, bune-rele după cum e germenele, totul e schimbător de la o zi la alta, bine-rău, rău-bine, un carusel.
Mă gândeam că de când cu mierea o să mă văd cu oameni cu care nu m-am văzut de ceva vreme. Și asta e bine. Nu știu de ce, dar genul ăsta de activitate mă împinge să iau legătura cu oameni, să mă agit, să ma duc, să fac, să dreg. Așa era și cu Avon-ul. Ce mai activitate sociala aveam vrând-nevrând! Comenzi, drumuri, agitații... Și cu mierea, la fel... Așa că văd că trebuie un ceva d-ăsta ca să-mi dea un impuls. Foarte interesant, tre' să mai analizez chestia asta.
Mă tot gândesc ce să fac, separat de job. Ar trebui să mă apuc mai cum trebuie de cusut, că doar mașină de cusut mi-am luat. Am cusut niște rejansă pe câteva perdele, am scurtat câteva perechi de blugi, am cusut niște tivuri... Acum m-am angajat să-i ajustez Irinei câteva rochii.. Mda, și poate și ceva legat de biju-uri, sau de refolosirea lor... Dar aici tre' să mă gândesc bine de tot și să cumpăr chestiile care-mi lipsesc ca în fine să pot face un biju cap-coadă fără să mă împotmolesc în lipsa unei piese esențiale la care de fapt nu m-am gândit...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails