BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 2 iunie 2014

mondene

Da, a fost o săptămână plină de evenimente mondene. Mă rog, mondene, mai degrabă publice, sau cum naiba s-or numi corect.

Fuse petrecerea Pastel 8 ani în parcul de distracţii Terra Park. Mişto. Am pornit cu prejudecata că n-o să îmi placă, dar n-am avut dreptate. Am zis la început că o să ma dau maxim în căluşei şi maşinuţe. Până la urmă m-am dat în mai toate, mai puţin în ciocan şi pendul. Ce să zic, distractiv. Şi super senzaţie la căzutul din turn. Senzaţie interesantă şi când ne-a ridicat, şi când ne-a dat drumul în jos după ce ne-a ţinut un minut şi ceva urcaţi în vârful vârfului - se vedea Bucureştiul ca-n palmă, până departe. Maşinuţele distractive cum le ştiam, foarte amuzante ceşcuţele, trenuleţul-dragon zbuciumăţel pe o latură a traseului, roller-coasterul ne-a zdrăngănit grav ciolanele (oare aşa trebuia să fie?! parcă unghiurile erau prea bruşte. Cel mai tare mi-a zdrăngănit creierii şi m-a ameţit farfuria zburătoare - noroc că avea mişcarea lină, nu sacadată. După asta m-am oprit, că ameţisem, şi n-am mai îndrăznit să mă arunc şi la ciocan şi sau pendul. Au fost foarte apreciate de invitaţi şi colierele luminoase (într-adevăr, s-au văzut frumos când s-a lăsat înserarea). Lume multă, animaţie.

Apoi vineri, întâlnirea lunară cu gaşca de la dansuri, la trattoria Daimon, lângă Polivalentă. Frumos, plăcut, pizza bestială, bere, de data asta am ajuns şi eu ca omu' la o oră normală (7) şi nici nu m-a prins ploaia decât un pic, pe ultima sută de metri prin parc, dinspre Tineretului spre Polivalentă. Era foarte tare, vântul bătea destul de puternic din spate, norii negri se lăţiseră ameninţător pe tot cerul, păsărele cântau de zor, mirosea a proaspăt, a iarbă, a vegetaţie, a şi tunat, iar eu zoream către Polivalentă, a început să plouă, era spectaculos. Din fericire ploaia s-a îndesit abia când am ajuns la Daimon. Iar pe urmă a tot turnat, căci următorii veniţi au fost toţi plouaţi-muraţi. Am vorbit multe şi mărunte, în principal despre mers în Deltă, poate la anu' să reuşim... şi de viitoatrea ieşire pentru iunie.


Apoi sâmbătă la ora 14 a fost lansarea noii cărţi a lui Conu, Nicotină. Am întârziat, inevitabil, dar cum înainte se lansa altă carte, măcar n-am ratat lansarea. A fost fain, a venit mai toată gaşca. Pe urmă ne-am mai învârtit prin târg şi desigur am ajuns la bere. În Que Pasa.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails