BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 15 februarie 2017

Început de săptămână friguroasă

Luni Irina ne-a anuntat că gata, medicii o trimit în concediu prenatal mai devreme... Oricum, săptămâna asta intră în concediu  prenatal și cealaltă colegă de la creație, Ioana... Iar noua noastră CD va veni de la 1 martie... Până atunci va fi cam pustiu pe aici. Schimbări, schimbări!

Pentru marți primirăm un e-mail oficial cum că de la ora 13 până la 15 avem ședință. Ce să fie, ce să fie, o fi de bine, o fi de rău?  Ba s-a insistat să rămână și Irina, care venea doar să își ia niște adeverințe. Ei, și s-a dovedit a fi o ieșire la restaurant - vechea noastră cunoștință Passion Club, de pe vremea când comandam mâncare de la ei. Frumos, plăcut, un valentine's day inedit, de muncă fără muncă. A fost haleală bună, super bună, variată și multă, pe toate gusturile. Mai greu a fost după, să ne mobilizăm să muncim când ne-am întors la sediu, dar a fost ok.

By the way, văd că mulți colegi sunt născuți în perioada asta. Irinuca a fost joia trecută, Adi a fost luni, Andreea O. mâine, pe urmă Cătălina se serbează lunea viitoare. Multe zile de ghiftuială gustoasă!

A, și pe 1 martie mai avem o activitate cu toată firma - ieșirea la film la sala vip. O să fie tare mișto, chiar dacă filmul ales va fi unul de acțiune cu bătăi și sânge pe pereți.

Citesc de vreo săptămână Hermann Hesse „Lupul de stepă”. Ieri am ajuns la pasajul unde personajul principal ajunge în posesia unei broșurele care parcă i se adresează lui personal, direct, începând cu titlul. Aici se dezlănțuie latura filosofică a autorului și expune un întreg sistem de gândire referitor la destimul și rolul omului evoluat în societate, mi s-a părut foarte interesant și profund uman (de asta mi-a plăcut și primul roman de Hesse pe care l-am citit, „Narcis și Gură-de-aur”). Destinul artistului și al omului de geniu, procesele de evoluție prin suferință și lupte interioare....

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails