BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 2 februarie 2017

Februarie în forță

Nu știu ce e cu februarie ăsta. E ciudat, și la nivel macro, și la nivel micro.

Macro, cu ordonanțele de urgență date în toiul nopții în sfidarea opiniei publice... cu urmările așteptate, de revoltă, de manifestații... Și mă gândeam aseară, la cum s-a aruncat cartoful fierbinte cu efectul scontat... oare se ascunde altceva în spatele acestei acțiuni? Să fie (și) o diversiune? Adică, în timp ce opinia publică stă cu ochii pe subiectul fierbinte, nu cumva... pe din dos se trec alte acțiuni sau legi pe șest? Ca la hoți - îți distrage atenția cu ceva și în timpul ăsta te face la buzunare? Naiba știe. O să aflăm eventual mai târziu...

La nivel micro, cu schimbarea de job, cu senzațiile amestecate de, cum bine zicea Bobby, bine-ai venit acasă, Liu... de nou și de vechi, cum deși parcă n-aș fi plecat, totuși am uitat o gramadă de chestii... și cu agitația cu cardul de sănătate (în final s-a deblocat sistemul informatic de sănătate) și cu consultațiile cu maică-mea la medic...Deja în astea două zile parcă au încăput două săptămâni.
Partea proastă e că după consultul și ecografia de aseară, se pare că nu infecția biliară a fost cauza febrei recurente timp de 4-5 zile a maică-mi. Am dus-o la analize și azi dimineață, așteptăm rezultatele și interpretarea.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails