BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 6 iulie 2009

aberatii fara nume


urmeaza o saptamana grea, pt numarul din... 13 iulie. numar care a debutat inca de vineri, de la oglinda numarului, cu o boroboata ce-a provocat un scandal... lume multa in concediu. om trai si om vedea.
trebuia sa ma vad cu Natalia, dar a amanat pe maine. oare sa ma duc la dansuri diseara (dar nu mai stiu la ce ora le-au pus, ca le-au mutat de vineri lunea pe perioada vacantei yoghinilor)... sau sa imi iau inima in dinti si sa incep sa alerg prin parc? sau sa o sun pe mirela, ca de mult vreau sa ne vedem? sau sa gatesc ceva? sau ce? nu-s hotarata deloc.
ieri cand ma preumblam prin parc am fost uimita de gramadenia de animalutze: prin zona roata mare spre debarcaderul de traversari am vazut indeaproape trei veverite care alergau una dupa alta... se fugareau intai pe un copac, apoi pe altul... una a renuntat, a ramas pe copac, celelalte doua au continuat sa se tina una dupa cealalta... una (mai roscovana) ma vede (tocmai scormoneam in geanta, sa-mi pun ochelarii de vedere), sta pe ganduri, dupa care coboara... tzop-tzop... vine inspre mine... se opreste... se uita... vede ca n-am sa-i dau nimic... tzop-tzop... pleaca.... acum vine cealalta (una cu blanita mai spre gri)... face fix ca prime... pleaca si ea, tot tinandu-se dupa prima...
mai incolo, pe malul lacului, printre salcii... ratzele. intai vad doua ratze si un boboc... putin mai incolo, sub o salcie batrana cu crengile plecate mult spre apa... dormeau vreo noua ratze... mai incolo, inca cinci, care nu dormeau, ci inotau vioaie.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails