BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 3 octombrie 2013

ghiveci


De toate amestecate. A fost în piaţa Enescu Barbera Quarteto, a fost Cobzality, mi-au plăcut, fiecare în alt fel. Am ajuns mult mai rar decât mi-aş fi dorit.
Au fost două ieşiri cu fetele, prima la berăria Gambrinus, a doua la Cristina la curte, la un grătar (al nostru octobergrătaren ediţia a doua).
A fost o seară când am plecat de la serviciu, cerul era înnorat iar apusul arăta de parcă cerul ardea în flăcări împietrite într-un timp dilatat la infinit.
A fost ploaie trei zile în continuu. A fost o vreme o lume lacustră, care - culmea - nu m-a deprimat. Chiar m-am distrat cu ploaia, mi-a plăcut oarecum, în ciuda vântului furtunos.
Sâmbătă a venit un nene la la firma care a reabilitat blocul şi a mai făcut măsurători încă o dată la ferestre - poate se apropie momentul când ne-or schimmba şi nouă lemnăria şi ne-or pune termopane, la... vreo 5-6 luni de când au terminat tot blocul...
Am descoperit că n-am citit Idiotul, deşi l-am cumpărat demult, m-am apucat să-l citesc şi-mi place tare mult.
Duminică trebuia - de fapt voiam eu tare - să alerg la crosul loteriei, dar când m-am trezit şi m-am uitat pe geam ce plouă şi ce bate vântul mi s-a dus orice chef, aşa că m-am culcat la loc şi-am dormit până hăăăt! la 12.
Dar în schimb mi-am luat inima-n dinţi şi am alergat aseară, cu toate că începuse o bură de ploaie. M-am blindat bine - poate chiar prea bine şi-am alergat bine-mersi. Merge, lejer până încă mult încolo, numa' să nu plouă torenţial şi să nu vină crivăţul, zăpezile albastre etc.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails