BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 23 aprilie 2013

ne-inspirație

Și săptămâna asta se anunță bizi rău. Sală, dentist, lecții, noaptea agențiilor și eventual un vin cu gașca. În fine. de-aș putea extinde nițel timpul, pe ici pe colo, când îmi convine... Bunăoară să lungesc orele de seară, când aș putea face mai multe chestii. He, he, he. hi hi hi. etc. Am tricou cu Pastel pentru Noaptea agențiilor. Am dat sfoară-n țară printre pretini, daca tot e la liber, sa vină și ei. Whatever.
Sunt mai multe chestii de care n-am niciun chef să le încep, dar trebuie, și o toooot lălăi fără limite. Una o făcui, adică m-am programat la dentist. Câh! Dar asta e, când ți se duce o bucată de măsea... tre să faci ceva.
În altă dezordine de idei, am cam strâns banii de biclă. Și acu... dileme, trileme, ce să iau, cum să fac, bleah, bleah. Ori iau acu ceva, o chestie să fie, or mai aștept, mai pun deoparte juma de an și pe urmă îmi iau una mai ca lumea. Dar peste juma de an naiba se mai dă cu ea, în pragul iernii. Așa că rămâne dilema... normală sau pliabilă? Mă rog, o să dau cu banu' probabil și ce-o fi o fi.
Gașca face planuri să meargă de 1 mai cu cortu' în Dobrogea... Io n-am liber... dar parcă nici așa cine știe ce tragere de inimă către așa peripeție n-am. Mă rog. Mă simt ne-inspirată. expirată?

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails