BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

marți, 30 aprilie 2013

mori de vânt


Am început un demers care e o luptă pierdută din start, adică mă cert c-o bancă. O bancă nesimțită, care are in coadă "pentru Locuințe". Pentru că m-a enervat nesimțrea lor crasă. Aceea de a NU îți da o simplă informație pentru care era suficient să intre în calculator, să verifice o bază de date, căcaturi d-astea.

Mi-au trimis un extras de cont pentru anul trecut, și ce mă pune pe mine piticul de pe creier, ia sa calculez dacă dobânda aia de mi-au virat-o la finele anului (figura în clar o sumă infimă) e corectă. Și, de unde nu suport calculelele, mă apuc și dă-i și calculează. 3% pe an cică. Fără prima de la stat, aia e altă mâncare de pește n-am luat-o ăn considerare, că oricum abia ce a plătit de curand, anul ăsta, ze romanian stat degeaba jumătate din prima pe 2011.

Deci calculez, calculez, iese tot o sumă mică (logic, nu mă așteptam la altceva) dar tot mai mare decât ce căcat de sumă mi-au virat ei. Ok, mă enervez, dar zic , bine, hai să vedem ce și cum, intru la ei pe site, formular de contact, le zic ce si cum și că vreau să îmi trimită la adresa de corespondență sau pe email modul detaliat de calcul al dobânzii, și în plus le cer să-mi trimită suma in lei pe care aș avea nevoie s-o depun ca să beneficiez anul ăsta de prima maximă de la stat.

Era într-o joi. Luni primesc răspuns. Bla-bla, informații generale, iar pentru mai multe detalii vă rugăm mergeți cu actul de identitate și dovezile la orice ghișeu al băncii, sau sunați la telefon cutare sau la info@bancalor.ro (adresă la care de altfel le scrisesem, acolo mergea formularul).
Adică ne-am făcut că ți-am răspuns prompt, dar ți-am dat... o laie, ca să fiu decentă. Așa răspuns de căcat n-am primit nici măcar când am apelat la diverse instituții de stat, de la care te cam aștepți să te plimbe aiurea.

So, la ghișeu n-am nici cum să ajung în timpul programului lor de boieri, de sunat e inutil, doar să-mi consum timpul și banii pentru a primi aceleași non-informații. mi-a rămas să scriu și să trimit prin poșta română (altă feblețe de-a mea) sesizare &cerere de solicitare de informații la sediul lor central. Unde probabil cineva se va șterge cu hârtia la cur și asta va fi totul. Să nu-ți vină să-i iei la bătut pe toți nesimțiții ăștia care, pe banii noștri, freacă menta, sug bani și ne tratează, ca clienți ai lor, cu un respect fantastic?!
Dar a naibii să fiu dacă o să-i slăbesc până obțin un răspuns valabil. Lasă, merită cu vârf și îndesat să îi stresez.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails