BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 16 martie 2012

munci


munca ai vrut? na, poftim, ia de-aici de nu poți duce! cine mă puse, cine mă puse să colaborez cu oamenii ăștia? o las mai moale că nu se mai poate-așa. ce fraiera eu să cred că ț-șpe pagini cu tabele traduse-n alte limbi se aranjeaza ușor? Și-mi mai și dau de lucu târziu și vor repede-repede. Am pierdut și jumătate de ora la o singura pagina tot tragând de tabele, strângând textul etc, doar-doar să încapă. oribil. deci la faza asta am cam luat țeapă. de unde îmi făcusem eu socoteala că o pagină o fac în 5 maxim 10 minute, la 1 euro pagina... în vreo 2-3 ore pe zi (că mai mult imp disponibin n-am) timp de-o lună se-adună ceva parale... nu mult, dar cât să mai rezolv câte ceva prin casă... se dovedește încă o dată vorba din bătrâni că socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg.
Am început un alt curs de dans, la școala lui Teo Chiliment. Școală de tango. Plănuisem împreună cu Dana B să mergem când pornesc un nou curs de începători, și, din fericire, am și reușit. La cursul de dans de la Hobbydance n-am mai ajuns, nici măcar cât să recuperez orele nefăcute din lipsă de participanți luna trecuta - de fiecare dată s-a nimerit să am de lucru până prea târziu.
Agitație, multe de făcut, de rezolvat, de ținut cont de n chestii. Soluții, improvizații de găsit, de rezolvat fel de fel de chichițe. Săptămâna asta am impesia că zilele-au fost mai lungi, altfel n-aveam când să fac toate câte le-am făcut. Și încă câte alte lucruri care trebuiau făcute au rămas pe mai încolo!

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails