BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 3 octombrie 2011

Tehnoredactare humanum est

Da azi o saptămână-două o sa fie greu tare. Teoretic, în 5 zile Top 300 trebuie să fie gata. Adică trebuie făcut de la zero și parcurse iute toate etapele pentru a fi trimis la tipar vineri. Nu cred că e posibil ca în 3 oameni sa reușim asta (un art și doi tehnoredactori). Dar, cine știe. Oricum, probabil vom munci ca apucații de dimineață până seara, la ultimul metrou.

Ca de obicei când ai de lucru, mai primești. Băieții de la PP au nevoie să le paginez ziarul. Noroc că e simplu și am făcut cea mai mare parte în weekend, mai am mici ajustări. Și m-a sunat și Stere cel cu site-ul că vrea niște modificări... Pe el l-am amânat, că n-aveam cum altfel.

În altă ordine de idei, zugrăvitul merge bine. Avansează băieții, mai au câte ceva de finisat la camera mea și prin sufragerie. Mai au neîncepute bucătăria și holul. Băiatul cu instalațiile a schimbat țevile, mai are de montat obiectele sanitare. Per total, sunt mulțumită. Mai puțin cu banii, că am ajuns ca niciodată, să n-am nici măcar un ban de-un suc sau o bere sau o pâine, cum iau salariul cum îl dau pe zugrăvit... dar asta este, va trece și asta. Noroc cu pensia maică-mi, măcar avem ce mânca.
A, o fază tare. Mă sună joi șeful celor cu zugrăvitul. Mutaseră sacii și cutiile dintr-o cameră în alta. Și cică s-au pomenit muncitorii atacați de... purici! Amuzant e că în casa aia au fost gândaci căcălău, molii, gărgărițe de făină... țânțari vara... dar purici? Never ever! Și-acum brusc au apărut și s-au puit într-o veselie. Așa că voi avea o casă ca nouă, dar purecoasă. Victoria puricilor împotriva gândacilor. Cool!

1 comentarii:

dr.Lecter spunea...

3 luni s-a muncit la noi! nici acum n-au plecat muncitorii. s-au astupat absolut toate gaurile mai mari de 1 cm, in toata casa. Sunt anumite tronsoane ale casei care nu se deschid saptamani intregi. Si totusi.... cratita mea cu nuca si scobitoarea, mai prinde soareci inca. M-am saturat sa tot prind soricei cat un deget! Si am si urechelnite. Deci... suntem multi, cei invadati de oaspeti din astia!

Related Posts with Thumbnails