BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 10 octombrie 2011

mărunțișuri

Sâmbătă am fost la muncă... Dimineața am trecut prin cora să văd aragazul de care-mi spunea maică-mea... cam vai steaua lui, dar, dacă nu găsim ceva mai de doamne-ajută la un preț cât de cât acceptabil pentru noi în perioada asta, o să-l luăm pe ăsta. Mă rog, azi dimineața am trecut prin Carrefour unde am văzut altu' un pic mai ok. Rămâne de desis mai încolo.

La muncă, sâmbăta... am muncit pe rupte. De la ora 13 până la 22, când m-am tirat, aproape n-am făcut nicio pauză. Corecturi, modificări, printări, căutări de poze. Am zis că duminică nu mai vin.

Sâmbătă dimineață m-a sunat Petre... Născuse în sfârșit Diana, vineri pe la 9 seara, și erau bine, și ea și micuța Karina. A rămas că duminică merg cu el să le văd pe fete și-apoi dă o bere de bucurie.

Așa că duminică.... am dormit până la 12, m-am mai recuperat după oboseala adunată întreaga săptămână. Apoi am gătit, să avem ce mânca întreaga săptămână... Două feluri de mâncare de varză, unul de post, altul cu niște coaste plus o tavă mare de cartofi țărănești. Numai ce terminasem gătitul că sună Petre. Am mers la Diana, la spitalul Regina Maria, am trăncănit îndelung... ea arată bine, e ok. Am văzut-o și pe puștioaică, din păcate doar dormind la "solar", - tratament pentru icter. Apoi ne-am tirat către o cârciumă din Drumul Taberei, am băut beri și-am trăncănit câte-n lună și în stele cu Petre. Eu am băut trei beri negre, drept care azi dimineață mă cam resimțeam... cap greu și relativ dureros. Da' am băut o cafea cum ajunsei la muncă și-a trecut.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails