BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 8 iunie 2011

Forfotă


După ce săptămâna trecuta toate erau varză, acum văd ca nota predominantă e de agitație-forfotă-multedefăcut.
În primul rând, avem miere de salcâm (cea de rapiță s-a vândut deja toată). Am vorbit cu prietenii cărora le zisesem deja de miere și se arătaseră interesați și țuști - dintr-un foc am "măritat" 12 kg. Am mai scris e-mailuri prin care anunțam toți amicii și prietenii și foștii colegi de pe la cele x foste locuri de muncă că m-am apucat de apicultură și că am miere de vândut.
La muncă. Parcă mi se părea mie că au apărut pe-aici figuri noi, care-au umplut din locurile goale... azi s-a confirmat. A fost o ședințucă în care Claudiu, pe lângă altele, i-a salutat pe noii-veniți și a prezis că de-acum începe o nouă viață pentru EVZ, mai glorioasă. A, și mai nou avem (adica editura Evenimentul și Capital are) un consilier israelian. Întrebare răutăcioasă cu premeditare: oare onorariul stimabilului consilier din Israel depășește suma salariilor economisite (prin dat afara și demisii) minus salariile nou-angajaților?
Cu ocazia mierii o să mă văd cu prieteni cu care nu m-am mai văzut de ceva vreme. Și tare mult mă bucur! Aseară m-am văzut cu Mirela, Virgil și Irinuca... Mâine ne-a dat Mădă adunare (vechii găști de la All) și abia aștept să-i revăd și să aflu care ce mai face...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails