BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 20 ianuarie 2008

Leapsha

M-a luat ca din oala Bafta Man, cica ia vezi ultimul meu post, vezi ca esti si tu undeva pe-acolo... curioasa, ma reped sa citesc... Am primit o leapsha virtuala... El a nimerit chiar o carte misto, si un citat in ton cu spiritul de viking (hi, hi, hi). Acceptat provocarea.
Regulile:
1. Ia cartea care este cea mai aproape de tine.
2. Deschide-o la pagina 123.
3. Găseste a 5-a propozitie/frază.
4. Postează pe blog textul următoarelor 4 propozitii/fraze cu aceste instructiuni.
5. Nu îndrazni sa scotocesti prin rafturi după cartea aceea foarte deosebită sau “intelectuală”.
6. Da leapsa mai departe la alti 6 prieteni.

Acu stau in cumpana; cartea cea mai apropiata e o oarecare aberatie in franceza, model pentru ceva ce-am avut de lucru acas'; sa ma dau frantzuzoaica (franceza mea e urechista, ce-am prins si eu din filme, ca la scoala n-am facut boaba de franceza...)? sa iau alta carte? mai am una tot asa, la indemana, dar e cam... bleah... "bebelusi destepti" se cheama... sau sa iau vreo carte dintre cele preferate (apropiate de suflet)?
Da-o incolo, o iau pe aia pe care mi-au cazut prima data ochii, ce daca e frantzuzeasca? Na:

pagina 123, fraza a 5-a: "Olivier de son côté, au moment où ils se retrouvent seuls, solliciterait sa compagne sur sa vision de la soirée passée et ne se draperait pas dans une autosatisfaction crâneuse. Il tiendrait compte des signaux répétés de l'exaspération de Barbara durant le repas. Ces signaux étaient visibles sur son visage, perceptibles dans son ton et ses mots. À tout le moins, il se montrerait désolé de l'avoir blessée."
"Pourquoi lui? Pourquoi elle?" de Monique Fradot si Danièle Chinès

Mda, si-acu cica sa dau mai departe leapsha... Cui: Dog, Denisa, Traiu, Sahara Penguin (nu-ti stiu numele real...), Corina, Andi. Sper ca bietzii nominalizati la leapsha virtuala vor citi blogu' si or sa dea mai departe leapsha.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails