BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 13 ianuarie 2008

Amintiri de la Arcus

Vineri ne-am adunat in gasca maaare, ca oamenii dupa sarbatori... Cu ocazia asta am pus gheara pe toaaate pozele de la Arcus. Le-am pus aici. Sunt dementiale!
Cum le incarcam pe net imi reaminteam cele mai haioase momente.
Iata cateva poze memorabile. Prima musai sa fie tabloul din sala de mese, obsedant:
. In fiecare zi ne puneam intrebari in ce-i priveste pe cei din tablou: ce face tipul din prim-plan? De ce sunt mai multi tipi? De ce au fetzele alea? samd.
Si inca o chestie beton e portretul de grup, cu care ne-am semnat in cartea de oaspeti a pensiunii:

Vineri a fost o zi din nou muncitoreasca, dar, din fericire, am terminat tot ce-aveam la 9, asa c-am ajuns si la dansuri (samba si vals vienez), iar dupa aceea am profitat ca dana mergea in floreasca si-am ajuns si la marea adunare a gastii. Acolo, veselie, beutura, a fost misto, ca trecuse ceva vreme de cand ne-am vazut ultima oara (nu eram doar cei de la revelion, ii chemasem si pe cei care au fost prin alte parti). Am adunat pozele de la toata lumea si voi scrie n cd-uri pt tot poporul... n-am reusit sa fac cealalta chestie care ar fi trebuit facuta, adica socoteala pt benzina pt cei care-am mers cu masina... deh, bautura asta... am stat la taclale si la bautura pana pe la 4 dimineata... asa ca sambata am dormit intai pana la 12, si apoi inca o tura pana la 3... si-apoi leneveala prin casa, ceva munca la una din cartile aflate in lucru... azi cumparaturi utile si inutile prin carrefour... niste telefoane de afaceri... inca putina munca, cam fara chef... maine as trece pe la mccann, pe la dragii mei fosti colegi, sa-i surprind putin...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails