BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 27 octombrie 2012

AgapeMi se părea mie că n-am mai scris demult nimic... Ca de obicei, cand sunt multe de povesti, n-apuci. Deci, pe scurt muncă-muncă-muncă-muncă, dar și distracție-distracție-distracție-distracție. Adică nici nu-i rău. Doar cu timpul stau prost, n-apuc să fac mai nimic. Ei, și ce dacă! La muncă învăț chestii noi, reînvăț chestii pe care le uitasem parțial, e interesant. Am avut și supliment de viteză, adică niște colaborări - modificări pentru un site și paginarea unei reviste a școlii. Din păcate am atît de puțin timp disponibil, e frustrant. Și sunt în urmă cu somnul. Grătar cu fetele noastre de la dansuri la Cristina - minunat. Apoi o iesire pe nepusă masă în Oaia Neagră, unde am nimerit fix cand se sărbătorea Codrina, adică iar prilej de băut și de distrat, ba chiar și de cântat.

Apoi ieșirea la Fântâna Doamnei, la o chermeză cu ied la groapa cu jar.
Fantastic. Mi-a plăcut mult peisajul locului. Iar satul... un loc de retragere ideal pentru alcoolicii anonimi care vor să se lase de antialcoolism. Sîmbătă și duminică am întâlnit pe ulițe numai oameni beți turtă.

Amuzant, oricum. Eu i-aș fi zis satucului "La baetii veseli" - ca-n ilustrata de epoca peste care am dat pe net si care asa de tare mi-a placut ca musai trebuia sa-i gasesc un loc in ză blog.

Acum iar un weekend de semipauză, că o să trec pe la Diana și Petre... Iar următorul weekend va fi dărâmător, cu party for Rali și imediat a doua zi serbare la moșie la Ottu. Iar eu stau și mă gândesc cum pana mea să fac, că și de-aș vrea să mă serbez și eu nu prea am loc. Dar oare vreau? Nu pot să dau pe repede înainte peste ziua de 4, să nu știe nimeni c-a fost, nici măcar eu?

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails