BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 1 aprilie 2011

Fleacuri

Trei zile de concediu, rest de anu' trecut. Joia trecută, marțea și joia asta. Luate așa împrăștiate pentru că la noi aproape toată lumea era în concediu, și mi-am zis ca măcar din două-n două zile sa fiu pe-acolo, ca reprezentant al departamentului. Joia trecuta am fost la Ploiești, să vizionăm filmul "Portretul luptătorului la tinerețe", marți am făcut o mare plimbare prin parc și apoi o vizită la Afi Cotroceni ca să-i prezint maică-mi magazine de încălțăminte, doar-doar și-o găsi ceva să-i placă și să fie comod. Ieri - am ieșit cu rolele în parc și m-am dat cu ele îndelung. Parcă-parcă încep să simt o ușoară febră musculară. Dar a fost tare bine! Mi-am promis ca anul ăsta să merg cu ele cât de des pot. Am avut baftă de vreme bună, însorită. Iarbă înverzită, flori, cântec de păsări, zbor de gâze, vânt transparent, tufe și pomi îmbobociți și gata să lanseze salve de artificii florale.

4 comentarii:

dr.Lecter spunea...

cum naiba poti sa mergi pe role???? eu as putea sa conduc un OZN, dar nu stau in picioare pe role sau patine. am incercat de 3 ori si am cazut de 4.

Alina spunea...

O zi plină. Nicio păcăleală?

liuba grecea spunea...

Alina - Da, chiar nicio pacaleala. Sau, poate pacaleala a fost sa ma astept la pacaleli si ele sa nu vina.

liuba grecea spunea...

Dr. Lecter, eu n-am avut problema asta cu cazutul de pe role... Poate a contat si faptul ca pe cand eram mica am avut patine cu rotile d-alea grele, cu platforma de metal si rolele puse doua cate doua alaturat, nu ca astea moderne, cu rolele in linie. Oricum,cel mai mult conteaza perseverenta. Si sfaturile altora mai experimentati, care te bat la cap si-ti zic sa nu-ti lasi greutatea pe spate, adica sa mergi cumva aplecat(a) in fatza...

Related Posts with Thumbnails