BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 14 decembrie 2009

decembrie

decembrie e, de obicei, o luna care imi place. desi vine frigul, eventual zapada. e sfarsit de an, drumurile si intersectiile sunt luminate de diverse decoratiuni de sarbatori, apar vanzatori de maruntisuri sarbatoresti, vine vacanta de craciun, zile libere, chestii d-astea. Dar anu` asta... n-avem cum sa mergem nicaieri de sarbatori (n-avem nici bani, iar Alex are de tradus ceva si nu poate pierde nici un pic de timp)... nu prima de craciun... vestile despre anul viitor nu-s deloc roz... mda, un pic frustrant. dar esta e, tre` s-o luam ca atare.
imi place ca s-au aranjat festiv diversele parcuri si parculete. imi plac casutele cu vanzatori de fel-de-fel de chestii de prin parcuri si de pe soseaua Aviatorilor. imi plac decoratiunile de pe la intersectii care fac orasul sa para mai luminos, mai vesel. imi place vinul fiert. merele coapte. si alte haleli-bauturi-mirosuri de iarna.
Incerc sa ma vad in zilele libere cu prieteni si amici cu care nu m-am vazut de ceva vreme. Unele mini-adunari de grupuri reusesc, altele nu prea... Am reusit sa initiez, la ideea Cristinei, un mini-party de pre-craciun cu gasca de la dansuri... Si o mini-adunare cu fetele de la mpr... asta cam chinuita... sper sa se intample, pana la urma... Eh, si-as vrea s-o mai vad si pe Mirela... ei, om trai si om vedea.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails