BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

sâmbătă, 15 august 2009

concediu la vatra

la inceput m-am enervat ca n-am putut merge pe nicaieri in concediul asta. dar in fine, asta e, n-am avut incotro, pt mai multe zile nu erau bani, pentru mai putine ne-au tras clapa niste prieteni, iar alex facea fite ca de ce la mare, de ce numai noi, ca e plictisitor, ca marea nu-i prea place ca bani oricum nu prea sunt si n-are rost, whatever. fie, de data asta.
asa c-am luat lucrurile ca atare si-am decis sa ma bucur de ce este si sa nu ma mai plang de cai verzi pe pereti. plimbari in fiecare zi cu mama in herastrau, alergat seara cu alex pe bucla, bibilit la site, gatit diverse inventii gustoase, cu scopul declarat de a goli frigiderul ca sa-l putem in fine dezgheta, ca e sufocat saracul de gheatza si plange... odihna si relaxare. terminat fratii karamazov, acum mai am de terminat razboi si pace.
cules din herastrau corcoduse galbene si merisoare salbatice si facut un compot demential; observat un loc unde se aduna sa doarma la soare ratele salbatice din herastrau, multe mici intamplari cu animalute, insecte... vazut un copac napadit de iedera, care l-a imbracat in asa fel incat pare un om verde si mare... redescoperit cat de mare e Herastraul, daca mergi de jur-imprejurul lacului... peisaje superbe, vant prin salcii si sclipiri de soare pe valuri.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails