BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 8 iunie 2009

ganduri disparate


ma gandeam zilele astea ca simt lipsa prietenilor cu care nu m-am vazut de mai de mult mult sau de mai de curand. mi-e dor de elena, anca, catalina, mihaela, alina, de jora-oana, sox-diana, corina, cristina, mirela, luminita-valentin, de dana, rali, alina si maria, de mirela-virgil-irina, de dominic, bafta-vera, mimi-marius, dog, mitzi-lusien, maria-tudor, eagle, eliza, alinutza, de dana si de natalia... de cati si mai cati... sunt perioade in care toata lumea are alte treburi, alte prioritati, si brusc se creeaza un vid de prieteni... ai avea chef sa iesi la o parola, la o bere, la o cafea cu cineva si n-ai cu cine... azi de exemplu ma gandisem s-o sun pe mirela, s-o insotesc la plimbarea de seara cu fetita... dar cum a plouat... si poate o sa mai ploua... o s-o las pe alta data... poate in schimb o sa mergem diseara la manifestarea aia din iron city la care ne-a invitat mimi, cea la care va participa si marius... vedem.
si alt gen de ganduri care-mi trec prin scafarlie... legat de minunatele alegeri si de minunatii alesi... n-ai cu cine... toata clasa politica e varza, toti manati de propriul interes mai mult decat egoist, limitati in gandire, orbi, incompetenti... nu se gandesc nici o clipa ca porcariile pe care le fac ca sa-si asigure averi si putere se rasfrang asupra tuturor, inclusiv a lor... isi imagineaza ca nimic nu-i poate atinge... oare ei respira alt aer? oare ei nu traiesc sub acelasi soare?
lumea e scarbita de ei, dar pe ei oricum ii doare in pix. ca oricum ei fac legea, ca oricum se perinda ba unii ba altii, dar sunt tot ei... un circ.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails