BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 12 decembrie 2008

a citi, citire


Zilele trecute citeam, cumva accidental, niste povestiri-nuvele... care mi-au displacut. si n-am cum sa nu le citesc, ca le scanez (sunt scrise la masina de scris si trebuie transpuse in format electronic, printr-un program OCR). Iari am citit alta aberatiuca, proba de traducere a lui alex pentru o editura; nici asta nu mi-a prea placut, desi e clar scrisa mai bine ca nuveletele de ocr-izat. si ma-ntrebam: oare-am devenit eu prea pretentioasa (sucita), sau pur si simplu am nimerit lecturi proaste in ultima vreme?! Imi place sa cred ca e vorba de ultima varianta. Desi nici prima varianta nu-i complet exclusa, c-am observat, in ultima vreme, din cauza oboselii si a agitatiei, ca sunt cam pleostita. Whatever.
Am inceput sa scriu post-ul asta vineri... de-atunci au trecut doua zile ploioase, mohorate si reci (starea vremii), pe jumatate dormite, pe jumatare presarate cu activitati casnice. Da' chiar am chef sa citesc o carte buna, sau sa vad un film bun.

1 comentarii:

Tashy spunea...

Frumos blog. Te astept si pe blogul meu http://tasentetashy.blogspot.com! Iti scriu datorita intereselor noastre comune: PR-ul si Mass-Media.
Citeste mai multe pe blogul meu . Sarut mana

Related Posts with Thumbnails