BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

vineri, 4 iulie 2008

unde dai si unde crapa


cum poate o saptamana sa inceapa bine si sa se termine prost... ei, uite ca se poate. Marti mare intalnire la Motoare cu oamenii din grupul de mers la Metallica. Amuzant, stabilim una-alta, ora plecarii, locul, cate masini...printre rafale de ploaie care ne faceau ba sa ne adapostim, ba sa iesim iarasi la mesele descoperite... raman de adunat oferte de cazare, totul e minunat. Incep sa vina ofertele, destul de scumpe... cel mai afectat e alex, care e intr-o pasa financiara proasta... dar evident nu poa' sa recunoasca asta in fatza gastii si atunci baga mesaje cu subtext, gen bate saua sa priceapa iapa... si iata ca astazi se produce deznodamantul spectaculos... m-am ofticat, dar... in definitiv n-am de ce sa ma amestec in orgoliile masculine (care pe mine ma fac sa rad). asadar ma voi duce solo in Bg la Metallica. sad but true. dar va fi bine, stiu eu!

2 comentarii:

lucian spunea...

"orgolii masculine"?! asta e un fel de a explica anumite situatii care se intampla in viata?? nu e putin tautologic??
hmmm...dar daca anumiti oameni din gasca, din cauza de situatia financiara ok. (cel putin in acest moment) nu se gandeau decat la confortul personal, in detrimentul "confortului" altora?
nu cumva gashca e ceva de genul, macar din cand in cand, "unul pt. toti si toti pt. unul"??? altfel, cadem in derizoriu...

liuba grecea spunea...

pt lucian... asa este. nu comentez situatia propriu-zisa, care e exact cum ai vazut-o si tu... ci unele reactii publice.
cat despre gasca, da, asa trebuie sa fie, nu e nici un dubiu; si gasca noastra chiar e asa... dar asta fiind o alta adunare de persoane in mare parte necunoscute... poate ca e de inteles c-a iesit asa

Related Posts with Thumbnails