BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 14 februarie 2008

ignore si alte aberatii

A fost una din acele zile cand se burzuluieste nonconformismul din mine. Nonconformista sub acoperire. De ce? Pai, ia spuneti-mi, de ce sa fac eu ce fac altzii? De ce sa-mi stabileasca societatea, lumea, altii o anume zi pentru nu-stiu-ce? ca e thanksgiving, haloween, valentine, ca e... orice-ar fi?! Asadar dau ignore pentru chestiile astea.
La fel m-apuca cand sunt intr-o situatie in care musai "trebuie" sa ma port intr-un anume fel; nici una, nici doua, grrrr! si fac exact pe dos... sau oricum, nu ma las pana nu fac vreo faza "care nu se face". That little devil!

In rest, agitatie (rezervare la teatru pt duminica, luat bilete, scandal la Avon, o comanda amanata, belele; multa munca la munca) si stabilirea unui program incarcat de weekend. Sambata o sa ma vad cu personajul caruia trebuie sa-i spun delicat dar hotarat ca n-are ce cauta in preajma mea... apoi ca sa ma binedispun, merg cu dana la concursul de dans de la polivalenta; duminica ma vad cu elena iar apoi merg la teatru (la Metropolis, "copiii la putere") cu fetele (azi am luat biletele)... tare mi-e sa nu uit. sa mai vorbesc cu elena, ca nu mai tin minte la ce ora a ramas sa ne vedem... whatever, ma cam doare capu' da' ma duc sa ma dreg la o bere cu gasca de la dans in Caru' cu Bere... traiasca berea!

-------
adaugire ulterioara. ionel povestea la bere de filmuletzul lui Tudor Chirila despre Valentine's day "Love marketing". Na, c-am dat peste el. Da, da, tare! Se asorteaza cu ce gandeam si eu in scris, mai sus.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails