BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 8 martie 2017

Mici aberații

Amestecate. Ba lejereală, ba stress. Ba plictiseală, ba cugetări. Lupul de stepă versus usual boring life. Fluxuri şi refluxuri. Acum, sub influenta alcoolului, gândurile ba se cristalizează, ba se disipă. 

De când am început acest articol au trecut niște săptămâni foarte dense și încărcate.
Practic, de pe 27 februarie până ieri a fost o avalanșă de proiecte urgente, pitch-uri, stres, nebunie. Concomitent mă paște o răcelo-gripo-d-astea și mă tot lupt să o țin la respect să nu mă dovedească. Vremea primăvăratic-schimbătoare nu mă ajută, nici trezitul devreme și culcatul târziu. Deci dimineața sunt praf, abia spre seară devin vioaie, taman când ar trebui să dorm.

Au fost sărbătoririle lui Baftă și Vulturaș pe 23 februarie, la Domi acasă - un party ca pe vremuri, unde au apărut și oameni de mult nemaivăzuți în gașcă, ca soții Uba și copilul, ca Dog...
Apoi sâmbătă pe 25 februarie l-am serbat „surpriză” pe Conu, în avans față de ziua lui în Open. Iar lume multă, veniși treptat-treptat... Aici am aflat urmările anterioarei serbări asupra lui Mitzi, care n-a mai venit...Altfel, toate bune, voie bună, alți oameni apăruți... Planul meu de a face mărțișoare cu gașca mocăită ca să le dau atunci s-a năruit că am dat târziu comanda pentru materiale, și în plus și tipa le-a expediat cu o săptămână întârziere.

Apoi weekendul următor s-a anulat pe ultima sută de metri prognozata adunare cu fetele de la dansuri și, de nervi am schimbat planul în a merge cu Livia la spectacolul de dans contemporan de care îmi spusese. Am vizitat cu această ocazie renovatul palat Universul, sala unde se desfășurau spectacolele Centrului independent coregrafic Linotip și apoi barul trendy Fix - Botanical Bar. Spectacolul la care am asistat a fost Babel. Am plecat cu senzații amestecate, unele pasaje mi-au plăcut, pe altele nu le-am înțeles, per total a fost ok, am plecat cu ceva în plus, cu niște întrebări, deci nu poate fi vorba de timp irosit. Spre deosebire de filmul la care ne-am dus cu firma de 1 martie - și anume John Wick 2. Ăla chiar a fost timp pierdut aiurea. Noroc că mai făceam noi miștouri. A, și am vorbe de laudă pentru Fix - Botanical Bar, unde am băut cele două specialități din meniu de la Sodas&Co. Un minus e că pe meniu nu se vedeau beri, pe care însă le-am văzut mai târziu pe unele mese - că erau d-alea artizanale, serie mică, cum îmi plac mie. Am căutat să văd ce e cu acest bar și i-am găsit povestea destul de interesantă în Igloo.

Altceva? Am constatat că genunchiul poate face față alergării - am început întâi ușurel, pe bandă, cu 10 minute de alergare ușoară, apoi am trecut la 20. Iar duminica asta de-a trecut, profitând și de vremea minunată, am tras prima tură de Herăstrău fără nicio problemă. Ciudat e însă faptul că am avut oarece disconfort de seara până spre finalul zilei următoare. În fine, om trăi și om vedea.

Acum, săptămâna asta, m-am agitat cu pregătiri pentru excursia ce vine, vine, vine...

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails