BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

duminică, 13 iulie 2014

Amestecate și schimbătoare

Un weekend parcă prea scurt și încărcat de diverse. Vineri nu știam cum să mă fofilez mai repede de la muncă s-ajung în Piranha la ziua Mariei și-a lui Tode. Am reușit să mă tirez pe la 7, am ajuns rezonabil, adică Mărie nu plecase încă acasă (că de-asta mi-era teama să nu întârzii prea mult). Surpriză plăcută, venise și Cătălina, de unde-o știam plecată în Anglia, hop! era aici. M-am mai pus la curent cu care ce mai face din gașcă... Am băut beri cam multe, dovadă că eram nițel cam amețită la plecare...
Apoi sâmbătă, m-am trezit destul de rezonabil după o beție, adică pe la un 11 jumate... M-am gândit să merg la piață să cumpăr d-ale gurii pentru săptămâna ce vine... După care mi-am dat seama că ar trebui să și alerg, că seara se anunța din nou lungă, cu fetele de la dansuri, întâi la cherhana și apoi la disco... Așa c-am zis hai că întâi trag o alergare un tur de Herăstrău, apoi 41 până la Crângași, piață și rapid acasă. Am alergat binișor, mai nașpa cu sticla de apă în mână, nu cred că mai repet figura, și iacătă că la a doua trecepe peste primul pod de la insula trandafirilor mă taie o durere în genunchiul drept (ăla bunu', culmea!) așa c-o las mai moale, ba mai fac și un popas de băut apa, zvântat la soare și halit un baton pe o buturugă de lângă cel de-al doilea pod... Apoi tiptil-tiptil către Crângași, și-apoi acasă. Se făcuse tânziu, evident, abia ce-am apucat să halesc ceva, să găsesc ce țoale să pun pe mine (să nu-mi fie nici prea cald acu la plecare, nici prea frig la întoarcere, să meargă și pentru restaurant, și pentru disco etc) că a și trebuit s-o zbughesc din casă ca să ajung la întâlnirea cu fetele. Am ajuns cu jumătate de oră întârziere, iar Rali și Maria taman ce ajunseseră și ele. Doar Cristina ajunsese înainte de 6 și ne așteptase cred de i se lungiseră urechile de foame. Studiarăm meniul, comandăm care ce poftește, mie borșul de pește mi-a venit cel mai repede, foarte bun. Și hop, apare și Dana. Cristina era cu capsa pusă pe Dana, așa c-a aut loc un schimb scurt de replici tăioase, noi celelalte ne uitam ca la un meci de tenis pe fast forward. Dana s-a enervat și a plecat. Game, meci. Nici n-am apucat să mă dezmeticesc. În fine. Asta a fost momentul culminant al serii, după care totul a intrat în normalitate. Păcat doar că nu s-a mai lăsat cu disco, nici Cristina nici Denisa nu au fost in the mood, iar pe mine genunghiul rasolit începuse să mă doară rău de tot, a fost un chin să mă duc la budă și să mă întorc.
Azi... trezit tot pe la 11 jumate, moșcăit prin casă, haleli, găteli, gătit, plimbat Herăstrău, durut genunchi la oboseală, trecut după pauze scurte. Acasă ajunsă - desfăcut caserola de păstrăv de la Lidl, cumpărată ieri, surpriză, unul din cei 2 păstrăvi era de-a dreptul împuțit, celălalt era ok. Surprize, surprize!
Vreme schimbătoare, ciudată, nor, soare, soare nor, posibilități de averse în permanență.
Ciudată vreme, foarte ciudata!

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails