BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

luni, 6 ianuarie 2014

Grămezi

De când n-am mai scris iar au fost multe multe și mărunte. Și-a trecut și anul. Și parcă chiar a trecut un an din decembrie încoace, nu juma' de lună.
Sigur o să-mi scape ceva, dar asta e... Să vedem... au fost sărbătoreniile de serviciu, cu ieșirea la film in Afi, la sala vip, și ramele foto tare drăguțe... O ieșire cu fetele la Serendipity la un ceai post-muncă... foarte reușită! Un Secret Santa distractiv... O ieșire în club cu colegii planificată pe ultima sută de metri, în ultima zi de muncă... mulți au zis că vin, puțini au ajuns, dar a fost distractiv la culme.
Apoi Pregătiri pentru Crăciun... Cumpărături, cărături, găteli, curățenii, nici n-am băgat de seamă când a trecut vremea și era deja Crăciunul. A trecut și Crăciunul, plăcut și liniștit... Am făcut o curățenie mai drastică printre țoale, am lichidat doi saci - chestii pe care nu le-am purtat nici măcar de câteva ori pe an, deci inutile. Așa s-a mai făcut lumină în șifonier, îmi încap în sfârșit toate țoalele în dulapuri.
Apoi a fost o vedere cu fetele de la master, Anca iar ne-a tras chiulul, m-am văzut doar cu Elena si Oana... Apoi vedere și cu fetele de la dansuri, în vederea Revelionului... Iar pregătiri... Revelion - distracție maximă la Cristina, cu mica noastră gașcă de la dansuri...
Am început cu țuică fiartă, deghizată în cești de ceai, ceea ce a încălzit atmosfera.
Apoi uite-așa pe nesimțite s-a făcut ora 12, am ieșit în stradă cu artificiile, cu șampania, priveliștea, spre oraș a fost incendiată de artificii. Răcoriți ne-am întors în casă, Cristina ne instiga să mergem cu colindul la finii ei, la câteva case mai încolo pe stradă... Până ne-am câcâit noi, hop! ne trezim că au venit ei peste noi să ne colinde. Amuzament, dans, antren, apar ideile, hai să mergem și noi pe la ei, hai să mergem și la party-ul hobbydance de la Iustin (ca tot era la trei străzi mai încolo)... zis și făcut. Ne-am dus și colo, și colo, pe Rali am pierdut-o la party-ul de la Iustin, ne-am întors acasă și ne-am întins la vorbă până s-a făcut lumină de-a binelea... cred că era în jur de ora 8 când ne-am urnit către casele noastre...
Apoi re-vederea cu fetele, în formulă completă de data asta, cu tot cu chiulangii, urmată de prima vedere pe 2014 cu gașca mocăită, la Maria și Tudor. A, și vizita la Diana și Petre.
Și gata, înapoi la muncă.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails