BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 16 mai 2013

haoticusAm terminat S și am început Faust. Păcat că e urât tipărită cartea. Încerc să fac abstracție de fontul nepotrivit, neprevăzut cu diacritice, pe care programul le-a înlocuit cu diacritice din alt font...

Am reușit să mă văd cu Mirela, m-am bucurat tare mult. Mi-am comandat bilet la Pink Floyd. Vreau să fac o grămadă de chestii interesante și mă oftic că n-am suficient timp, că-s leneșă, obosită sau/și plină de nervi.

Îmi tot pun diverse întrebări existențiale cu răspunsuri provizorii. Parcă m-am blazat cumva, de multe ori chestii care ar fi trebuit să mă bucure sau să-mi trezească emoții sună în gol. Muzica a scăzut la cote sub nivelul perceptibilului. Ceva lipsește, ceva e wrong with this picture. S-au încurcat firele pe undeva, ceva nu mai face contact, metafore obosite d-astea. Tot încerc să găsesc sursa defecțiunii și nimic. Bâjbâi.

Dar lăsând astea deoparte, poate weekendul ăsta oi reuși mai multe chestii. E și Festivalul turcesc în Herăstrău, e și Noaptea muzeelor... Om vedea.

Mai am niște gânduri aiurea conturate care vor să ia formă scrisă, dar deocamdată n-au cap, n-au coadă, ideea se chinuie să capete sens, dar cred că trebuie să mai dospească. E ceva legat de eu-eu-eu in time - gândire pornită de la ce-am citit pe blogul Cristinei.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails