BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

joi, 16 decembrie 2010

ze tivi

de o vreme încoace nu mă mai uit la știri, la emisiunile „comentatoristice“, nici la „-șouri“, nici la așa-zisele emisiuni de divertisment. pentru că nu le mai suport. îmi creează o stare proastă, nervi și nimic bun. e adevărat, așa pierd legătura cu realitatea celorlalți, a celor ce se uită mult la toate acestea. și eventuale subiecte de comentat, sau față de care să mă indignez. și implicit să scriu. deci un blog mai sărac în subiecte actuale și mai bogat în subiecte contemplative. mai puțin analitico-critic și mai mult descriptiv. Dar prefer așa. decât să îmi umplu mintea de toate gunoaiele pe care le servesc pe tavă televiziunile de „infotainment“ (m-am crăcănat de râs cand am auzit termenul, folosit pompos de un patron din media - mogulaș, iubitor, ca tot românul cu pretenții, de termeni luați de-a gata din engleză, ca să „dea bine“).
evident, nu e nimic nou în asta, știm (teoretic) cu toții că televiziunea ne schimbă viața... numai că uneori uităm sau ne facem că uităm asta. http://www.youtube.com/watch?v=AKYCaHYYF3U

1 comentarii:

Ralitsa spunea...

Draga Liuba, am incetat de a ma uita la televizor in urma cu 3 ani, cred...nici nu mai stiu..asa cum nu mai stiu exact de cati ani m-am lasat si de fumat...cred ca s-au facut 8....:))))si nici ca imi pasa de "realitatea" celorlalti si nici ca imi e dor de lucrurile carora am pus capat odata pentru totdeauna! te asigur ca in asa fel nu vei trai intr-o "realitate" sugerata de altii ci vei transmite cea "realitate" traita de tine insati...prin prizma ochiul tau liber. Televiziunea ca si multe altele din viata cotidiana ne schimba numai daca noi permitem acest lucru!

Related Posts with Thumbnails