BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 9 aprilie 2014

Primăvărele

Adică cum? Ce sunt alea? Adică chestii& aberații din vreme de primăvară.

Un câine nou în cartier, cu aspect de căprioară, colorat a căprioară. De sâmbătă tot dau peste el (vorba vine) când ies din casă și mă duc către treburile mele. Simpatic, animalu'.

O adunare amicală la un grătar care n-avea cum să fie grătar pe vremea vântoasă de sâmbătă. Toate bune și frumoase, relaxare, board games (saboteur si dixit). Și, fleoșc, taman la finalul dixit-ului, paf! ceartă, nervi, răbufniri. Păcat.

Verde, mult verde, frunzulițe, iarbă, chestii. Miros de ploaie, de drum proaspăt plouat și de vegetație la ora 8 (sau chiar 9?) seara. Altă seară, ceva mai devreme. Mergeam ca berbeaca către troleu' când mă apucă de nas o mireasmă minunată. Liliac! A înflorit liliacul!

Noaptea agențiilor. Drăguț, drăguț. Chiar a fost drăguț. Și cum stăteam cu Domi, Aura, Mimi la ateliere, am profitat și-am pictat și eu niște cercei, chestii. Per total, totul cool.

Și articolul Irinei, colega mea: Pentru juniorii de azi și seniorii de mâine. Bestial! Pentru toți cei care visează să lucreze în publicitate - citește și dă mai departe. Ca să știi ce te așteaptă! E adevărat 100%.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails