BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

miercuri, 4 iunie 2008

raceala

mare pacoste, raceala... am o stare de tot rahatul, ma misc parca in reluare, percep lucrurile cu intarziere si cumva indepartat, ciudat... parc-as avea ceatza in cap... sau nisip... mi-e ba frig, ba transpir... nu pot sa respir pe nas... ma dor muschii... e aberant sa racesti vara. enervant. total aiurea. dar gata cu auto-compatimirea. o sa treaca.
in ciuda starii mele de rahat, incerc sa adun pretinii din vechea garda la targ. am dat o strigare, om vedea ce s-o alege. ar fi misto sa ne revedem, dupa atata timp...
o intamplare haioasa... tocmai dadeam sa ies pe usa redactiei ca sa merg la masa cand intra doua tipe cu cate un cos cu fructe... era sa trec de ele, cand imi dau seama ca una dintre ele era o fosta colega de SSJ... n-am apucat sa vorbesc mai mult de buna, pa si sa se mire ca acum lucrez la ringier (eu n-a apucat s-o intreb unde mai lucreaza)... cosurile cu fructe erau aduse cu ocazia zilei mediului sau cam asa ceva... asa c-am inhatzat un ananas, caruia i-am facut felul si l-am impartit cu colegii de suferintza.

0 comentarii:

Related Posts with Thumbnails